Konya Barosu Yaz Tenis (KORT) Turnuvası Kupaları Sahiplerini Buldu

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Konya Barosu Tenis Turnuvası 40 günlük mücadelelerin ardından sona erdi. Bay ve Bayan kategorilerinde icra edilen turnuvada dereceye girenlere kupaları takdim edildi.

Turnuvaya toplam 30 oyuncu katıldı. Turnuva boyunca 70 tenis maçı oynandı.

Turnuvamız hem canlı olarak hem de sosyal medyadan meslektaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi ile takip edilmiş olup birçok meslektaşımız ders almak suretiyle tenis sporuna başlamıştır.

Bayan kategorisinde birincilik kupasını Av. Zeynep AKTUNA kazanmış olup, ikincilik kupasını Av. Feyza TERZİ kazanmıştır.

Bay kategorisinde birincilik kupasını Av. Bayram UZUNER, ikincilik kupasını Av. Cemil DAĞ ve üçüncülük kupasını Av. Ali Emre OK kazanmıştır.

Dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz.