İcra İflas Kanunu'nda Yeni Konkordato Düzenlemesi Konulu Seminer Gerçekleşti

Türkiye Barolar Birliği (Türavak) ve Baromuz tarafından 13 Nisan 2018 tarihinde Baromuz Sosyal Tesislerinde “İcra İflas Kanunu’ nda Yeni Konkordato Düzenlemesi ” (İflasın Ertelenmesi Yerine) konulu seminer Av.Ömer GÖREN (Atılım Üni. Hukuk fakültesi E. Öğretim Görevlisi, YMM, Bağımsız Denetçi), Dr.Tamer BOZKURT (S.Ü Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi) ve TÜRAVAK Genel Sekreteri Av.Atilla KARADUMAN’ ın katılımı gerçekleşti.

Programa Avukat, Stj. Avukat ve Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri katıldı.

Program sonunda Baro Başkanımız Av.Mustafa ALADAĞ ve Baro Başkan Yardımcısı Av.Oktay UNKUR tarafından katılımcılara plaket takdim edildi.