Erkek Voleybol Takımımızdan 3. Lük Kupası

Gaziantep Barosu tarafından Avukatlar Haftası münasebeti ile düzenlenen Avukat spor oyunları voleybol müsabakalarında Baromuz erkek ve kadın takımımız ile temsil edilmiştir.

Erkek voleybol takımımız Antalya, İstanbul, Ankara, Gaziantep ve Mersin Barolarının katılmış olduğu turnuvada 3. Lük 4. Lük maçında Antalya Barosunu mağlup ederek 3. Lük kupasını almaya hak kazanmışlardır.

Kadın voleybol takımımız ise Ankara, İstanbul, Sakarya, Mersin, Adana, Kırklareli Barolarının katıldığı müsabakaları 6. Olarak tamamlamışlardır.

Erkek voleybol takımımızın kazanmış olduğu kupa Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ’ a erkek ve kadın takımımızın birlikte katılımı ile takdim edilmiştir.

Uzun yıllardır sporun her daim destekçisi olan Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ Baromuz sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını dilemiştir.