Baromuz Basketbol Takımından İkincilik Kupası

Gaziantep Barosu tarafından 5-6-7-8 Nisan’da düzenlenen ‘Avukat Spor Oyunları’na katılan KONYA BAROSU BASKETBOL takımımız, büyük bir başarıya daha imza atarak, 9 takımın katıldığı turnuvada finalde Ankara Barosu’na kaybetmesi sonucunda 2.lik kupasını kazanmıştır.

4 gün boyunca, arka arkaya oynadığı tüm maçlarda müthiş bir performans ortaya koyan takımımız; 1. gün Hatay Barosunu 81 - 53 mağlup ederek çeyrek finale yükselmiş,

2. gün çeyrek finalde, turnuvanın en güçlü ve iddialı takımlarından İzmir Barosunu 65 - 58 yenerek, büyük bir sürprizi gerçekleştirmiş ve yarı finale adını yazdırmıştır.

3. günde yarın finalde son Antalya turnuvasında 3 sayı ile kaybederek elenmiş olduğumuz Mersin Barosu ile eşleşen takımımız, 72 - 46 gibi farklı bir skorla rövanşı alarak FİNALE yükselmiştir.

4. ve son günde ise takımımız turnuvanın en iddialı takımı olan Ankara Barosu ile karşılaşmıştır. Ankara Barosunun bir önceki günü, yarı final rakibinin maça çıkmamasında dolayı dinlenmiş olarak geçirmesi ve de takımımızın da son güne kadar her gün zorlu rakipler ile oynamasına karşın, ilk yarı başa baş ve çekişmeli geçmiş, ikinci yarıda ise son saniyeye kadar mücadele etmemize rağmen yorgunluk faktörünün etkili olmaya başlaması ile takımımız maçı kaybetmiş ve turnuvada ikinci olmuştur.

İkincilik kupası, kurulduğu 2006 yılından bu güne kadar bir an olsun desteklerini esirgemeyen Sayın Baro Başkanımız Av. Mustafa ALADAĞ’a, müzemize kaldırılmak üzere takdim edilmiştir. Konya Barosu Basketbol Takımımızın tüm oyuncuları ile tüm teknik ekibini kutluyor, başarılarının devamı diliyoruz.