Baro Başkanımız Av.Mustafa ALADAĞ' ın Kurban Bayramı Mesajı

Kıymetli meslektaşlarım,
Paylaşmanın, bir ve beraber olmanın, toplumsal dayanışmanın ve kulluğun önemli bir göstergesi olan Kurban Bayramı’na erişmenin en derin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz olmak üzere aziz milletimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum.

Kurban Bayramı’nın İslam dünyası başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini, insanlığın içinde bulunduğu kargaşa ve kaostan çıkışın bir vesilesi olmasını diliyorum.

Kurban ibadeti ile zengin ile yoksul bir araya gelmekte, paylaşmanın manevi hazzını yaşamakta ve birlik ve beraberlik ruhu pekişmektedir.

Bir yandan kurban bayramının mutluluğunu yaşarken diğer yandan başta Arakan olmak üzere pekçok coğrafyada müslümanlar zulüm altında ezilmekte ve vahşice saldırıların muhatabı olmaktadır. Dileğimiz yaşanan acıların son bulmasıdır.

Kıymetli meslektaşlarım,
Milletimiz tarih boyunca kurban ibadetine daha ayrı bir önem vererek kurban ibadetini en güzel şekilde idrak etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin kurban bayramını en içten sevgi ve muhabbetlerimle tebrik ediyorum.

Av. Mustafa ALADAĞ
KONYA BARO BAŞKANI