Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Eğitimi Tamamlandı

Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyinin “Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Sisteminin Desteklenmesi Ortak Projesi” kapsamında gerçekleştirilen meslek içi eğitim semineri 14-15 Nisan 2018 tarihinde Konya Dedeman Otelde gerçekleşti.

Eğitime katılan Avukatlarımız sertifikalarını Eğitimciler ve Genel Sekreterimiz Av.Dilaver KEZEK’ in katılımı ile aldılar.

Eğitici olarak katılan Av.Hüseyin Volkan GÜNGÖR (Ordu Barosu), Av.Revşan Deniz ÇOBANOĞLU (Ankara Barosu), Av.Türkan YILMAZ (İstanbul Barosu) ve Av.Ümit FIRTAN’ a (Sakarya Barosu) Genel Sekreterimiz Av.Dilaver KEZEK tarafından plaket ve hediye takdim edildi.