23 Meslektaşımız düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Mevlüt DOĞAN, Mustafa Ubeyde KAYHAN, Ömer DÖNMEZ, Rukiye BAYIR, Enes TÜRKMENOĞLU, Muhammed Burak KENANOĞLU, Yasin AKYURT, M. Kemal TAŞÇI, Timur BAYRAM, Mehmet COŞAR, Betül BÜYÜKKEÇECİ, Vahide Tuğba EKEN, İsmail İrem KAYA, Ebubekir ERTÜRK, Elif BİLEN, Kutay Bartu CANSU, Mustafa PEMBEGÜL, Beşir Abidin HAMARAT, Elif Rümeysa ŞİMŞEK, Tolga DUMAN, Esra AK, Sema ERTÜZÜN ve Didehan KANTAR düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldılar.

Genç meslektaşlarımızın ailesinin ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanı Av. Mustafa ALADAĞ tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız ve aile yakınları tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza başarılı, uzun, kazançlı bir meslek hayatı diliyor ve tebrik ediyoruz.