15 Meslektaşımız düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar

Avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız Oğuzhan OKUR, Yusuf KURT, Mehmet Uğur DİLBER, Gamze Gül AYDIN, Burhan ÇİFTÇİ, Hüseyin YILMAZ, Muhammed Bahadır KARABACAK, Ahmet Gazi GAZEL, Büşra SARIGÜL, Tuğba Korkmaz DAĞLI, Gündüz ASLAN, Amine Büşra KARTOĞLU, Şeydanur GÜL, Ezgi KESEN ve İbrahim Halil DEMİREL düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını aldılar.

Genç meslektaşlarımızın ailesinin ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen törende ruhsatı Baro Başkanı Av. Mustafa ALADAĞ tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı meslektaşımız ve aile yakınları tarafından gururla giydirildi.

Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarımıza başarılı, uzun, kazançlı bir meslek hayatı diliyor ve tebrik ediyoruz.